Kids cruise - 27 juli

10/11- Daagse zeilcruise Kekova (Myra Kas Kalkan) - 11 mei

Zeilcruise & Golf

Trossen los met Klank & Energie 

Single of alleengaand - 18 mei & 17 augustus

Bodrum Cup - 19 oktober 

5 & 10-daagse zeilroutes
Incentives

Het ultieme onthaasten - Trossen los met Klank & Energie

Al jaren één van onze meest populaire ‘specials’.

Een innerlijk avontuur al zingend en zeilend langs de Griekse en Turkse kust. Het motto van deze week is: onthaasten!!! Lekker genieten, zingen en zonnen aan dek met daarbij de zon, de zee en de wind als natuurlijke inspiratiebron. U laat het leven van alledag achter op de kade en de Klank en Energie maakt vervolgens de weg vrij voor echte vrijheid, ontspanning en plezier. Een kado voor jezelf. Ingrediënten zijn: Samen ontspannen zingen, stem ontdekken (optioneel), historische plekken bezoeken en ons verbinden met moeder aarde, ontvangen van ontspannings en energiebehandelingen, relaxen en puur genieten van de service, boot, zeilen en uzelf. 

Deze 2 reizen worden begeleid door Gertrude van Everdingen (pianiste/zangeres, klank coach en conservatorium docent muziekdidactiek) en Annoesjka (fotograaf/yoga), zie ook www.klankenenergie.nlDiashow swipe of klik op de foto ↓

Reis 1: Zuidwest Turkije - omgeving Bodrum - 8 dagen

8-Daagse zeilcruise “Trossen los met Klank en Energie” . Route Bodrum – Gokova baai - Bodrum. VERTREKDATUM: 25 mei. U gaat in Bitez/Bodrum of nabij aan boord van een van onze gulets. U gaat leuke uitstapjes maken, overnachten in ongerepte baaitjes, prachtige natuur, kleine vissersplaatsen, eventueel bezoek wijn proeverij, bezoek hamam. De reis zal eindigen in Bodrum. Voor meer info surf naar www.klankenenergie.nl

Kosten €1395,- p.p. inclusief verblijf, eten en (alcoholische) drinken aan boord, toeslag themareis/begeleiding met workshop zingen met Klank en Energie met afgestemde individuele sessies. Exclusief: 2 diners aan land,  transfers, fooi, retourvlucht naar Bodrum en (optionele) excursies. Dit wordt ter plaatse met de kapitein afgerekend. Geen toeslag eigen hut mits beschikbaar.

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Kids cruise 2024 - cabin charter voor gezinnen en/of 1-ouder gezin.

Zoals ieder jaar organiseren wij ook in 2024 weer de kidscruise. Een zeilcruise leuk voor jong & oud. Wij adviseren u bij interesse om snel te boeken vanwege de grote populariteit van de "kidscruise".  Onze schepen zijn zeer geschikt voor kinderen. De schepen zijn veilig en u zeilt altijd langs de kust. Een beschutte baai is dus gauw gevonden. In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie hebben wij veel gezinnen aan boord, maar ook 1-ouder!  De kindercruise 2024 (ook 1-ouder) organiseren wij met vertrek in de meivakantie & 27 juli. Alle kinderen tussen de 5 en 18 jaar ontvangen dan 50% korting op zowel de zeilcruise als het eten en drinken aan boord en tot en met 4 jaar zelfs 100% korting! Eventueel te combineren met een verblijf aan land. Prijs zeilcruise/eten & drinken aan boord voor een tiener kost € 650,-.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere boten worden ingezet. Kinderen uitsluitend onder begeleiding van volwassene(n). Bij de samenstelling van de groep wordt er nauw gekeken naar de leeftijden van de kinderen. Over het algemeen is de leeftijd tussen de 7 en 15 jaar en zijn er 10-16 personen aan boord. Voor de kinderen hebben wij eventueel aangepast eten en drinken aan boord en extra spelletjes. Wat te denken om samen met de chef-kok al snorkelend op "octopus-safari" te gaan? Op verzoek is het mogelijk om gemotoriseerde watersporten te organiseren voor de kinderen, zoals waterski, banden, banaan en kan men eventueel zeillessen volgen. Aan boord is verder een kano, stand up paddle, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes en boeken. Uiteraard kunt u ook uw eigen schip charteren met uw gezin en vrienden (al vanaf 6 personen tot maximaal 22 personen). 

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Bijzondere routes 2024 - Kekova

Vertrekdatum 11 mei. Een van de aantrekkelijkste boottochten van de zuidkust gaat vanaf Fethiye naar het eiland Kekova en de oudheidkundige opgravingen. de resten van een verzonken stad, een middeleeuwse burcht en Lycische sarcofagen zijn heel fraai. om te zwemmen en te snorkelen in het meest heldere water zijn de vele eilanden en baaien ideaal. Geniet van de schoonheid van de natuur, en rust vanaf uw boot. 
 
Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Prijs is € 1995,- per persoon, inclusief verblijf aan boord, eten en (alcoholische) drinken aan boord, reserveringskosten en extra dieselkosten. U kunt eventueel ook met vrienden/familie de boot prive afhuren.5 & 10-daagse zeilcruises

Ieder vaarseizoen organiseren wij naast de 1-en 2-weekse zeilcruises voor individuele passagiers ook 5-en 10-daagse zeilcruises, eventueel te combineren met een verblijf aan land. Wanneer u een "eigen" schip bij ons huurt kan het ieder gewenste datum op basis van beschikbaarheid. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. 


Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink

Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg N. 60-40
3812 PM AMERSFOORT
NETHERLANDS
Telephone:
(0031) 33 4727782
(0031) 6 21867616
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank:
NL21ABNA 0528940988


Agency UK:
www.belvedere Travel.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us!


Get your 10% early booking discount now!


“Sail away with the wind and book your unforgettable sailing vacation with Ventus Sailing - since 2008"


Achterdek yacht Laguna1