Kids cruise - 8 & 15 juli

Foto cruise - 7 oktober

Zeilcruise & Golf

Trossen los met Klank & Energie 

Single of alleengaand - 20 mei & 1 juli 

Bodrum Cup - 15 oktober met vertrek vanuit Istanbul (!)

5 & 10-daagse zeilroutes
Incentives

Lustrum republiek Turkije 100 jaar - 3 nieuwe zeilroutes (!)

Het ultieme onthaasten - Trossen los met Klank & Energie

Al jaren één van onze meest populaire ‘specials’.

Een innerlijk avontuur al zingend en zeilend langs de Griekse en Turkse kust. Het motto van deze week is: onthaasten!!! Lekker genieten, zingen en zonnen aan dek met daarbij de zon, de zee en de wind als natuurlijke inspiratiebron. U laat het leven van alledag achter op de kade en de Klank en Energie maakt vervolgens de weg vrij voor echte vrijheid, ontspanning en plezier. Een kado voor jezelf. Ingrediënten zijn: Samen ontspannen zingen, stem ontdekken (optioneel), historische plekken bezoeken en ons verbinden met moeder aarde, ontvangen van ontspannings en energiebehandelingen, relaxen en puur genieten van de service, boot, zeilen en uzelf. 

Deze 2 reizen worden begeleid door Gertrude van Everdingen (pianiste/zangeres, klank coach en conservatorium docent muziekdidactiek) en Larry Meenk (Rebalancer, lichaamsgericht coach, mindfulness en vitaliteit docent), zie ook www.klankenenergie.nlDiashow swipe of klik op de foto ↓

Reis 1: Zuidwest Turkije - omgeving Bodrum - 8 dagen

8-Daagse zeilcruise “Trossen los met Klank en Energie” . Route Bodrum – Gokova baai - Bodrum. VERTREKDATUM: 20 mei. U gaat in Bitez/Bodrum of nabij aan boord van een van onze gulets. U gaat leuke uitstapjes maken, overnachten in ongerepte baaitjes, prachtige natuur, kleine vissersplaatsen, eventueel bezoek wijn proeverij, bezoek hamam. De reis zal eindigen in Bodrum. Voor meer info surf naar www.klankenenergie.nl

Kosten €1150,- p.p. inclusief verblijf, eten en (alcoholische) drinken aan boord, toeslag themareis/begeleiding met workshop zingen met Klank en Energie met afgestemde individuele sessies. Exclusief: 2 diners aan land, kleine vergoeding transfers, fooi, retourvlucht naar Bodrum en (optionele) excursies. Dit wordt ter plaatse met de kapitein afgerekend. Toeslag eigen hut is € 150,-.

Reis 2: Zuidwest kust Turkije - omgeving Fethiye/Marmaris - 8 dagen

8-Daagse zeilcruise Turkije "Trossen los met Klank en Energie". VERTREKDATUM: 30 september. Route: Fethiye, Saklikent kloof, Dalyan, Koningsgraven van Caunos, Kalkan & Kas Deze reis kenmerkt zich door de prachtige subtropische natuur en de archeologische en sportieve excursies. U vliegt aan op Dalaman airport en u gaat aan boord in Gocek of Fethiye (transfertijd ca. 40 minuten). Afhankelijk van de wind wordt er een keuze gemaakt of u oostelijk of westelijk van Fethiye gaat varen. Uiteraard in overleg met uw begeleiders en de kapitein.

Kosten €1150,- p.p. inclusief verblijf, eten en (alcoholische) drinken aan boord, toeslag themareis/begeleiding met workshop zingen met Klank en Energie met afgestemde individuele sessies en leuke uitstapjes Exclusief: 2 diners aan land, kleine vergoeding transfers, fooi en (optionele) excursies plus retourvlucht naar Dalaman (ca. € 400,-). Dit wordt ter plaatse met de kapitein afgerekend. Garante toeslag eigen hut € 150,- Minimaal 7 personen, maximaal 12 personen. 

 

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Fotografie

Heb je altijd al je fotoskills willen verbeteren en hou je ook van zon en zee dan is onze FOTOGRAFIE THEMAREIS echt iets voor jou. Voor deze unieke reis hebben we namelijk gerenomeerd fotograaf WOUTER ROOSENBOOM (www.wouterroosenboom.nl) weten te strikken. Zijn artistieke sportfoto’s genieten wereldwijde erkenning. Als geen ander legt hij de essentie van topsport en de bijbehorende randzaken vast. Vaak met een rauw en puur karakter. Met zijn bijzondere oog voor natuurlijk licht, actie en de natuur is hij voor veel fotografen een grote inspiratiebron. Tijdens onze bootreis neemt Wouter je mee in de wereld van het ZIEN op de mooiste momenten van de dag.

In een kleine reisgroep leert hij jou ook hoe je de mooiste foto’s kunt maken. Ook bekijkt hij samen met jou wat je motiveert, inspireert en wat je wensen zijn tijdens deze trip om jouw fotografische skills verder te ontwikkelen. Uiteraard fotograferen we niet alleen vanaf de boot maar zoeken we adembenemende plekken op om de mooiste plaatjes te maken. Daarnaast houden we gezamenlijke fotobesprekingen en zijn er een aantal prijzen te winnen. Iedere deelnemer ontvangt ook het boek ‘ Scherp ‘. Het boek van Wouter Roosenboom geeft een verrassende blik op de wielersport.

Al bij al een unieke trip die je als fotoliefhebber niet mag missen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus schrijf snel in. Tot ziens in Turkije !


Vertrekdatum is 7 oktober 2023. Totaalprijs € 1725,-. Inlcusief retourvlucht naar Bodrum, eten & drinken aan boord, verblijf aan boord en begeleiding van Wouter (incl. leuk presentje).

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Kids cruise 2023 - cabin charter voor gezinnen en/of 1-ouder gezin.

Zoals ieder jaar organiseren wij ook in 2023 weer de kidscruise. Een zeilcruise leuk voor jong & oud. Wij adviseren u bij interesse om snel te boeken vanwege de grote populariteit van de "kidscruise".  Onze schepen zijn zeer geschikt voor kinderen. De schepen zijn veilig en u zeilt altijd langs de kust. Een beschutte baai is dus gauw gevonden. In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie hebben wij veel gezinnen aan boord, maar ook 1-ouder!  De kindercruise 2023 (ook 1-ouder) organiseren wij met vertrek in de meivakantie,  15, 22 en 29 juli. Alle kinderen tussen de 7 en 18 jaar ontvangen dan 50% korting op zowel de zeilcruise als het eten en drinken aan boord en tot en met 6 jaar zelfs 100% korting! Eventueel te combineren met een verblijf aan land. Prijs zeilcruise/eten & drinken aan boord voor een tiener kost € 575,-.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere boten worden ingezet. Kinderen uitsluitend onder begeleiding van volwassene(n). Bij de samenstelling van de groep wordt er nauw gekeken naar de leeftijden van de kinderen. Over het algemeen is de leeftijd tussen de 7 en 15 jaar en zijn er 10-16 personen aan boord. Voor de kinderen hebben wij eventueel aangepast eten en drinken aan boord en extra spelletjes. Wat te denken om samen met de chef-kok al snorkelend op "octopus-safari" te gaan? Op verzoek is het mogelijk om gemotoriseerde watersporten te organiseren voor de kinderen, zoals waterski, banden, banaan en kan men eventueel zeillessen volgen. Aan boord is verder een kano, stand up paddle, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes en boeken. Uiteraard kunt u ook uw eigen schip charteren met uw gezin en vrienden (al vanaf 6 personen tot maximaal 22 personen). 

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Bijzondere routes 2023

Vertrekdatum vanaf 23 september 2023. In het jaar 2023 bestaat de republiek Turkije precies 100 jaar. dat moet gevierd worden. Vandaar dat wij vanaf 23 september een aantal bijzondere nieuwe zeilroutes aanbieden met als afsluiting de Bodrum Cup (vanaf 16 oktober) vanuit Istanbul! Een prachtige avontuurlijke rondreis met vertrek vanuit Bodrum zaterdag 23 september. U kunt voor 1 weeek inschrijven of voor meerdere weken. Tijdens iedere week is het mogelijk om authentieke plaatsen aan land te bezoeken zoals Ephese, Truva (Troje), Cannakle etc.
 
De routes zoals nu gepland:
23-30 september, vertrek vanuit Bodrum, eindpunt Cesme.
30 september- 7 oktober, vertrek vanuit Cesme, eindpunt Cannakle.
7 - 14 oktober, vertrek vanuit Cannakle, eindpunt Istanbul.
14-22 oktober, vertrek vanuit Istanbul via Saloniki in Griekenland naar Bodrum (BODRUM CUP)
 
Minimaal 7 personen, maximaal 12 personen. Prijs is € 1050,- per persoon, inclusief verblijf aan boord, eten en (alcoholische) drinken aan boord, reserveringskosten. U kunt eventueel ook met vrienden/familie de boot prive afhuren.5 & 10-daagse zeilcruises

Ieder vaarseizoen organiseren wij naast de 1-en 2-weekse zeilcruises voor individuele passagiers ook 5-en 10-daagse zeilcruises, eventueel te combineren met een verblijf aan land. Wanneer u een "eigen" schip bij ons huurt kan het ieder gewenste datum op basis van beschikbaarheid. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. 


Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink

Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg N. 60-40
3812 PM AMERSFOORT
NETHERLANDS
Telephone:
(0031) 33 4727782
(0031) 6 21867616
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank:
NL21ABNA 0528940988


Agency UK:
www.belvedere Travel.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us!


"Ontdek de schoonheid van het zeilen en beleef de ultieme zeilvakantie met onze expertise als reisspecialist voor zeilcruises sinds 2008. Met onze uitgebreide kennis van de meest prachtige bestemmingen en onze passie voor zeilen, creëren wij voor u een onvergetelijke vakantie-ervaring."


“Sail away with the wind and book your unforgettable sailing vacation with Ventus Sailing!"


Achterdek yacht Laguna1