.

FOTOGRAFIE MET KLANK, KLEUR EN ENERGIE

Al jaren één van onze meest populaire ‘specials’.

Een heerlijk ontspannen zeilreis waarbij de zintuigen centraal staan. Het oog, de stem, de reuk, smaak, zon op je huid en wind door je haren, vullen het hart en worden tijdens deze reis veelvuldig geprikkeld. Dompel je een week onder in de wereld van fotografie, zingen, meditatie en heerlijk mediterraan eten. Zowel aan boord als tijdens de bezoeken aan land leer je anders kijken naar de wereld om je heen en hoe je dit kan vastleggen (met camera en smartphone) in beelden die jouw beleving weergeven en anderen raken. Meditatie in de ochtend en samen popsongs zingen bij ondergaande zon maakt dat je openstaat en verbonden voelt met alle elementen om je heen. Niets moet en alles mag. Kortom een diepere beleving van schitterende zeilreis die maakt dat je vol energie en met tastbare herinneringen thuiskomt.

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (pianiste/zangeres, klank coach en conservatorium docent muziekdidactiek) en Annoesjka Graaf (fotograaf), zie ook www.klankenenergie.nl & www.noesjmoments.nl

VERTREKDATUM: 25 mei. U gaat in Bitez/Bodrum of nabij aan boord van een van onze gulets. U gaat leuke uitstapjes maken, overnachten in ongerepte baaitjes, prachtige natuur, kleine vissersplaatsen, eventueel bezoek wijn proeverij, bezoek hamam. De reis zal eindigen in Bodrum. Voor meer info surf naar www.klankenenergie.nl

Kosten €1395,- p.p. inclusief verblijf, eten en (alcoholische) drinken aan boord, toeslag themareis/begeleiding met workshop zingen met Klank en Energie met afgestemde individuele sessies. Exclusief: 2 diners aan land,  transfers, fooi, retourvlucht naar Bodrum, vertrekbelasting (ca. € 30,-) en (optionele) excursies. Dit wordt ter plaatse met de kapitein afgerekend. Geen toeslag eigen hut mits beschikbaar.

Wanneer u een partner of vriend(in) meeneemt ontvangt 1 persoon 30% korting!Diashow swipe of klik op de foto ↓
Diashow swipe of klik op de foto ↓

Kids cruise 2024 - cabin charter voor gezinnen en/of 1-ouder gezin.

Zoals ieder jaar organiseren wij ook in 2024 weer de kidscruise. Een zeilcruise leuk voor jong & oud. Wij adviseren u bij interesse om snel te boeken vanwege de grote populariteit van de "kidscruise".  Onze schepen zijn zeer geschikt voor kinderen. De schepen zijn veilig en u zeilt altijd langs de kust. Een beschutte baai is dus gauw gevonden. In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie hebben wij veel gezinnen aan boord, maar ook 1-ouder!  De kindercruise 2024 (ook 1-ouder) organiseren wij met vertrek in de meivakantie 20 & 27 juli. Alle kinderen tussen de 5 en 18 jaar ontvangen dan 50% korting op zowel de zeilcruise als het eten en drinken aan boord en tot en met 4 jaar zelfs 100% korting! Eventueel te combineren met een verblijf aan land. Prijs zeilcruise/eten & drinken aan boord voor een tiener kost € 650,-.

In de meivakantie ontvangen alle kinderen zelfs 100% korting (!) op de maaltijden/drankjes aan boord (bij een private yacht).

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere boten worden ingezet. Kinderen uitsluitend onder begeleiding van volwassene(n). Bij de samenstelling van de groep wordt er nauw gekeken naar de leeftijden van de kinderen. Over het algemeen is de leeftijd tussen de 7 en 15 jaar en zijn er 10-16 personen aan boord. Voor de kinderen hebben wij eventueel aangepast eten en drinken aan boord en extra spelletjes. Wat te denken om samen met de chef-kok al snorkelend op "octopus-safari" te gaan? Op verzoek is het mogelijk om gemotoriseerde watersporten te organiseren voor de kinderen, zoals waterski, banden, banaan en kan men eventueel zeillessen volgen. Aan boord is verder een kano, stand up paddle, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes en boeken. Uiteraard kunt u ook uw eigen schip charteren met uw gezin en vrienden (al vanaf 6 personen tot maximaal 22 personen). 

Diashow swipe of klik op de foto ↓

Bijzondere routes 2024 - Kekova

Vertrekdatum 11 mei. Een van de aantrekkelijkste boottochten van de zuidkust gaat vanaf Fethiye naar het eiland Kekova en de oudheidkundige opgravingen. de resten van een verzonken stad, een middeleeuwse burcht en Lycische sarcofagen zijn heel fraai. om te zwemmen en te snorkelen in het meest heldere water zijn de vele eilanden en baaien ideaal. Geniet van de schoonheid van de natuur, en rust vanaf uw boot. 

12-Daagse zeilcruise met vertrek 11 mei 2024.

Minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. Prijs is € 1995,- per persoon, inclusief verblijf aan boord, eten en (alcoholische) drinken aan boord, reserveringskosten en extra dieselkosten. U kunt eventueel ook met vrienden/familie de boot prive afhuren.5 & 10-daagse zeilcruises

Ieder vaarseizoen organiseren wij naast de 1-en 2-weekse zeilcruises voor individuele passagiers ook 5-en 10-daagse zeilcruises, eventueel te combineren met een verblijf aan land. Wanneer u een "eigen" schip bij ons huurt kan het ieder gewenste datum op basis van beschikbaarheid. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. 


Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink

Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg N. 60-40
3812 PM AMERSFOORT
NETHERLANDS
Telephone:
(0031) 33 4727782
(0031) 6 21867616
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank:
NL21ABNA 0528940988


Agency UK:
www.belvedere Travel.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us!


Turkey - Greek islands - Sardinia & Corsica - Montenegro (new)


Get your 10% early booking discount now!


Achterdek yacht Laguna1