Happy passengers

Vaarseizoen 2021 is inmiddels voorbij. Het meest bizarre seizoen ooit, samen met 2020, vanwege COVID19 (Corona). Het Coronavirus houdt op dit moment nog steeds de hele wereld in haar greep. We ondervinden hier allemaal op onze eigen manier de gevolgen van. Vaarseizoen 2022 belooft overigens wel een van de drukste vaarseizoenen ooit te worden. Zeker ook omdat het vaccinatie programma al enige tijd van start is gegaan plus de snel-en ademtesten, herstelbewijzen en de boosterprik, die het mogelijk maken om weer veilig te reizen. 

Uiteraard volgen wij het nieuws op de voet en houden u op de hoogte via onze website en social media. Afgelopen seizoen (2021) hebben wij toch uiteindelijk een prima seizoen gehad. De eerste passagiers kwamen in juni aan boord en de laatste passagiers gingen van boord half november (!). Onze schepen, de Borina, Randa, Laguna of Victoria (in Sardinie) gaan nu naar de scheepswerf nabij Bodrum voor onderhoud e.d. Medio april hopen wij van start te kunnen gaan. Voor 2022 hebben wij een 4e schip ingehuurd (maximaal 12 personen).

Voor vliegtickets naar Bodrum, Dalaman neemt u aub contact op met mijn collega Bianca Soolsma.

Welkom aan boord.

Nieuws

Collega, zakenpartner, vriend en kapitein Suleyman Koylu is in augustus 2020 getrouwd met Elif. Het JA woord gaven ze elkaar op ons zeilschip de Randa. Veel geluk samen. 

Voor vaarseizoen hebben wij gezien de drukte een 4e schip ingehuurd, voor maximaal 12 personen.

Tijdens de winter worden de badkamers op de Randa aangepast. Iedere hut krijgt nu een eigen douche- cabine plus toilet apart van elkaar.

Afgelopen seizoen hebben wij een zeer bijzondere groep aan boord gehad. Een trip van 40 (!) dagen op de Borina1 en Laguna. Het betrof een TV opname onder leiding van EMMY AWARD winnaar Sylvestre Campe samen met 11 gasten uit Brazilie. Inclusief professionele Kite surfers. Naar verwachting zal het op TV te zien medio 2022, 10 afleveringen van 25 minuten!


Vanaf 2019 kunt u ons volgen op Turkije reisblog www.turkeytraveller.nl met o.a. een reisverslag "week aan boord".


Ventus sailing marketing

In het verleden is er veel pers aan boord van onze schepen geweest en hebben reisreportages in diverse magazines en kranten gestaan. Ook het afgelopen seizoen hebben wij enkele journalisten aan boord mogen begroeten. Daarnaast is Ventus Sailing op TV geweest in het reisprogramma van 3OPREIS, met Nicolette Kluijver (zie link homepagina).

Onze passagiers komen voornamelijk uit Nederland en Belgie. Daarnaast werken wij al vele jaren samen met een agency in de UK, Belvedere Travel. Eigenaar van Belvedere Travel is Jane Blount. Engelse, Australische en Amerikaanse passagiers gaan voornamelijk voor een private yacht.
Onze gasten komen vooral aan boord via social media, mond tot mond reclame, als vaste passagier en internet. Daarnaast staat Ventus Sailing regelmatig op een vakantiebeurs, zoals de Vakantiebeurs van Utrecht.

Wie zijn wij?

Eigenaar van Ventus is Robert Jan Oberink, een bekende naam in de wereld van zeilcruises. Robert Jan heeft veel expertise en ervaring opgebouwd in de 12 jaar die hij als commercieel manager bij een touroperator (Tussock Cruising) in zeilcruises heeft gewerkt. Ventus Sailing Cruises bestaat al weer 14 jaar in 2022. Zeer succesvolle jaren. Veel passagiers komen ieder jaar dan ook weer terug.

In 2022 viert Robert Jan zijn lustrum. Hij werkt dan 25 jaar in de wereld van de gulets/Blue Cruises!

Ventus chartert (al vele jaren) een aantal "oud" Tussock schepen, waaronder de Borina en Randa. Deze schepen staan bekend als de best zeilende klassieke houten schepen in de omgeving van Bodrum. Daar zijn wij uiteraard erg trots op.

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink

Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg N. 60-40
3812 PM AMERSFOORT
NETHERLANDS
Telephone:
(0031) 33 4727782
(0031) 6 21867616
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank:
NL21ABNA 0528940988


Agency UK:
www.belvedere Travel.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Follow us!

COVID19 - LATEST UPDATE - There are no more Covid19 measures for Turkey, Greece, Italy, UK.

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

Welkom aan boord

yachts Randa Laguna Borina Victoria

Girls in the company Nesli & Elif


Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Achterdek yacht Laguna1
Gemiddelde beoordeling/reviews: 4.7/5 - 125 beoordelingen